Opstellingen & Gezondheid: 6 september!
Published on 29-08-2012
In het kader van de Gezondheidsmaand Beuningen, vindt nu a.s 6 september een informatie-avond over Opstellingen in relatie tot Gezondheid plaats. Voor meer informatie en reserveren voor een plaatsje in de bibliotheek waar deze speciale avond na de bijzondere succesen en...

Nieuwe Klus-Cursus op dinsdag avond en timmercursus op donderdag en dinsdagavond!
Published on 26-08-2012
Start Nieuwe Klus-Cursus- dinsdagavond en Timmercursus dinsdagmiddag en donderdagavond, nog enkele plaatsen vrij! Gezondheid & Ontspanning gaan hand in hand!

September-activiteiten: De Timmer- en Klus-cursus van start, Opstellingen, Beweegprogramma en Lezing
Published on 18-08-2012
Met creativiteit jezelf verbeteren en op weg naar een Ontspannende activiteit! Op zoek naar een uitdagende en ontspannende hobby voor het najaar en de komende donkere dagen? Meld je dan aan voor de nieuwe Timmer-cursus of Klus-cursus! Altijd al met houtbewerking, techniek bezig geweest en mooie producten gezien en zelf willen maken? Meld je dan aan voor de Timmercursus! Of gewoon op zoek naar een ontspannende activiteit samen met een groep? Meld je dan aan bij de Timmercursus!

Zeer grote belangstelling Open Dag!
Published on 20-06-2012
Zeer grote belangstelling Open Dag Fysiotherapie Beuningen Nathalie Geldof & Opstellingen. Inspirerende gesprekken en voorlichting met lezing en powerpointpresentaties over Fysiotherapie voor Volwassenen en de methode van Opstellingen & Systemische Coaching.

20 Juni Open Dag
Published on 10-06-2012

20 Juni Open Dag Fysiotherapie Beuningen Nathalie Geldof met al uw vragen over Fysiotherapie en Opstellingen beantwoord!

Voor volwassenen veel informatie en praktijrkuimtes geopend, voor kinderen speciaal kinderprogramma met diverse activiteiten.


Video-Presentatie TIMOP on-line!
Published on 04-05-2012
Onze nieuwste Video-Presentatie TIMOP: Timmeren & Opstellngen is nu via You Tube te zien! Nieuwsgierig geworden wat TIMOP u te bieden heeft?...

TIMOP op Lente-fair 5/6 mei kom ook!
Published on 03-05-2012
Bezoek ons tijdens de Lente-Fair op 5 en 6 mei! Op deze dagen zijn er bijzondere demonstraties: een roofvogelshow, het bijeen drijven van schapen met border collies, ambachtelijke streekproducten, mandenvlechten, muzikale begeleiding en nog heel veel meer.

Alpe d'HuZes7 juni 2012: (St)rijdt tegen kanker!
Published on 21-04-2012
Beuningen heroes gaan er weer voor in de strijd tegen kanker!

Data Mind-full-Walking
Published on 05-04-2012
Mind-full-Walking start weer met de Voorjaarsronde:

10.00 starten we vanaf de Kleine Zaal, de uiterwaarden in!
Mind-full-Walking afgewisseld met ontspanningsoefeningen en stilte meditatie en thee-ceremonie.
Einde 11.30. Bijdrage: 10 euro.

Cursusdagen Opstellingen bekend!
Published on 04-04-2012
Open cursussen Opstellingen:
basisbegrippen, basisoefeningen, opstellingen voor zowel vraaginbrenger als representant als ook toeschouwer.