Gezondheids-Opstellingen werkplaats-avond12 december
Published on 03-12-2012
Gezondheids-Opstellingen: verfrissende inzichten en hernieuwde energie!
Alweer de laatste keer van dit jaar, deze bijzondere werkplaats-avond . . . Samen kijken we naar gezondheidsklachten, vragen en symptomen. Welke invloed heeft onze familie-achtergrond, werkomgeving, onze relaties op onze huidige gezondheid? Ervaar de kracht van een Gezondheids-Opstelling en laat energie weer stromen. Opgeven telefonisch op 024-6774861 of via de mail. Aanvang 19.30 einde 22.00. Reserveren noodzakelijk vanwege beperkt aantal maximum deelnemers, vol = vol

Mindfull-Walking & Meditatie workshop 2 december
Published on 18-11-2012
Mindfull-Walking & Meditatie 2 december
Op zondagochtend 2 dec is er weer een Mindfull-Walking workshop gevolgd door een stilte-medidatie en thee-ceremonie. We vertrekken vanuit de cursusruimte zo de uiterwaarden in. Meer informatie of aanmelden: 024-6774861 0f www.info@fysiotherapiepraktijkbeuningen.nl

Fysiotherapie Beuningen Nathalie Geldof & Opstellingen samenwerking met Orthopedisch Medisch Speciaalzaak!
Published on 21-10-2012
Samenwerking met Orthopedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen Wijchen: spreekuren nu geopend in de gemeente Beuningen!
Maandag 5 november en maandag 3 december starten in onze praktijk, spreekuren voor Orthopedie, om u nog beter van dienst te kunnen zijn! Wat bieden wij u met deze samenwerking?
Orthesen, Prothesen, Korsetten, Orthopedische Inlays (steunzolen), Therapeutische elastiche kousen, Loophulpmiddelen en Sportartikelen zoals Sportbandages en Braces.
Nieuwsgierig geworden of alvast aanmelden? Ga dan naar www.omsvermolen.nl  of bezoek ons op 26 oktober op de Informatie-markt Gemeentehuis Beuningen 11.00-16.00 toegang is gratis.

26 oktober Informatie-markt "Bewust ouder worden senioren"
Published on 21-10-2012
"Vrijdag 26 oktober Info-markt "Bewust ouder worden, gemeente Beuningen".
Van 11.00-16.00 info-markt om bewust in en om het huis veilig te bewegen en ouder te worden in de thuissituatie.
Wij zijn ook aanwezig met een stand en werken samen met Orthopedisch Medisch Speciaalzaak Vermolen uit Wijchen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Kijk op de homepagina van de Gemeente Beuningen voor het volledige programma en de deelnemers! Locatie: Gemeentehuis Beuningen, toegang is gratis, diverse andere activiteiten: brandweervoolichting, maaltijdvoorziening, orthopedische aanpassingen, en natuurlijk fysiotherapeutische begeleiding bij het ouder worden en aanpassingen in en om het huis in de alledaagse activiteiten..........

Viering 3 jarig jubileum nieuwbouw!
Published on 14-10-2012
Afgelopen week hebben gasten het alweer 3 jarig jubileum gevierd van de nieuwbouw van de praktijk. Daarnaast viel er nog iets te vieren, een dubbel feestje dus! Onze feleicitaties aan de praktijk en veel succes de komende jaren! Kijk voor een korte impressie in het foto-album onder de map Fysiotherapie.

Gezondheidscyclus najaar 2012 weer van start....
Published on 23-09-2012
Meld u nu aan voor de nieuwe Gezondheidscyclus 2012. Tijdens de 5 informatie-avonden wordt u in de cursusruimte, geinformeerd over allerlei onderwerpen met betrekking tot inzicht in uw eigen gezondheid.

Mindfull-Walking weer van start......
Published on 23-09-2012
Najaar 2012 nieuwe data Mindfull-Walking in de uiterwaarden van Ewijk. Na afloop in de kleine zaal stilte-meditatie en thee-ceremonie.

Informatie-avond Rug, nek, schouderklachten effectief te lijf!
Published on 23-09-2012
A.s donderdag 27 september een praktische informatie-avond over de meest voorkomende klachten nml rug, nek, schouderklachten. U krijgt in het eerste deel uitleg over de anatomie en aan de hand van anatomische modellen krijgt u meer inzicht in de verschillende gewrichten.

Geslaagde gastcolleges Beuningen en Wijchen Beweegstijlprogramma's 0-4 jaar en 4-12 jaar
Published on 12-09-2012
In de ochtend bij Kleintje Coffee in bibliotheek Wijchen te gast voor Spelontwikkeling en Beweegspelletjes 0-4 jarigen. In de middag te gast in bibliotheek Beuningen voor Beweegstijlprogramma "Goed & Wel" voor 4-12 jarigen waarbij geoefend wordt op de grove en fijn motorische vaardigheden.

Impressie Gezondheids-Opstellingen
Published on 08-09-2012
Ga voor een impressie van de informatie-avond van 6 september, Opstellingen en Gezondheid, naar het foto-album en kijk in de map "Opstellingen".