Fysiotherapie voor Senioren

Fysiotherapie als revalidatie na een operatie of bij een chronische aandoening.
Fysiotherapie voor senioren richt zich vooral op de begeleiding en revalidatie na een knie- of heupoperatie. Voor de operatie maken we een afspraak en krijgt u instructie hoe u loopkrukken op een veilige manier gebruikt en hoe u het beste trap kunt lopen. Na de operatie richten we ons op een zo voorspoedig mogelijk herstel en dat doen we met behulp van oefeningen en een op maat gemaakte looptraining. Heeft u een chronische aandoening, dan maken we een behandelplan op maat.  Speciaal afgestemd op uw wensen en uw situatie.

Fysiotherapie ter preventie en als oefening om veilig te bewegen.
Fysiotherapie  voor senioren richt zich ook op valpreventie, het oefenen van transfers zoals op een veilige manier in en uit bed stappen, revalidatie-training na een CVA, beroerte, of hartinfarct en zelfs trainingen om het proces van dementie te vertragen en te behouden wat er nog wel aan motorisch vaardigheden aanwezig zijn.

Fysiotherapie ook bij u aan huis, om kwaliteit te blijven garanderen.
Wannner het voor u als client, moeilijk is om naar mijn praktijkadres te komen, dan plannen we in overleg een huisbezoek in en kom ik naar u en voeren we de therapie in uw thuissituatie uit. Op deze manier zijn er altijd mogelijkheden om aan uw herstel te werken.